Tag "thirrja meshtarake"

Opinione

MË NGASHËNJEVE O ZOT

Nga Dom Gjovalin Simoni Shumë i dashur Dom Kledi, të dashur vëllezër në meshtari, të dashur prind e familjarë të Kledit dhe ju të dashur besimtarë që sot keni ardhë me e gëzu dom Kledin dhe familjen e tij. Sot asht ditë e bekuar prej Zotit, sepse Zoti