Tag "sinodi"

Sinodi

Patriarku Sako: “Nëse dashuria nuk e tejkalon drejtësinë Ungjilli boshatiset”

  Mos të turpërohemi nga Ungjilli, sikurse konfirmon Shën Pali (krh Rom 1, 16-17), është një “sitntezë e vërtetë” e vetë Ungjillit dhe “të ecjes së çdo bariu”. Kështu u