Tag "Kisha Universa"

Në Dialog

Kryedioqeza e Tivarit dhe Manastiri i Shën Gjon Vlladimirit në Krajë*

NIK UKGJINI    / Provinca Iliro-Romake e Prevalitanës,(Praevalis) trashëgimtare e shteti të Arianinitëve, e cila shtrihej nga Lumi  Mat (Mathis).  deri në qytetin e Risono (Risan), me kryeqendër Shkodrën, në

Kisha Universale

Reforma dhe ndryshime në fushën e komunikimit në Vatikan.

PEREGRINUS/ Koha për reforma dhe ndryshim në fushën e komunikimit në Vatikanit. Pikerisht sot, ditë në të cilën është dhjetë vjetori në krye të zyrës së shtypit të Vatikanit i

Kisha Universale

Shën Nikolli, plaku i dhuratave: ai që quajmë Plaku i Vitit të Ri ose Babadimri.

AGUSTIN BARDHI/ Shën Nikolli lindi në qytetin  Patara në rajonin e Liçia në Azinë e vogël (Turqia aktuale) në një familje mjaft të pasur, pastaj do të ishte zgjedhur si