Tag "Kisha Uniersale"

Kisha Universale

Dëshmia e Kardinalit Ernest Simoni që përloti Papa Françeskun me 21 shtator 2014

  Unë i quajturi Dom Ernest Simoni (Troshani), si bari shpirtëror jam lidhur me Kishën Shenjte para 70 viteve. Në dhjetorin e vitit 1944 erdhi në fuqi shtetërore partia komuniste

Në Dialog

Kryedioqeza e Tivarit dhe Manastiri i Shën Gjon Vlladimirit në Krajë*

NIK UKGJINI    / Provinca Iliro-Romake e Prevalitanës,(Praevalis) trashëgimtare e shteti të Arianinitëve, e cila shtrihej nga Lumi  Mat (Mathis).  deri në qytetin e Risono (Risan), me kryeqendër Shkodrën, në

Opinione

Veç një djall e di pse gjithë kjo urretje

GJERGJ META   / Se pse është arritur në këtë pikë veç një Zot e di ose më mirë të themi veç një djall e di. Se nuk kanë tjetër

Kisha Universale

Në Vatikan hapet me kërkesë të Papa Françeskut fjetorja për të pastrehët

Hapja zyrtare, u zhvillua të enjten e kaluar, me 7 tetor, festën e Zojës Rruzare. Është fjetore (konvikt) për të pastrehët kërkuar nga Papa në Vatikan. Kjo strukturë mund të