Tag "Jeta shpirterore"

Jeta Shpirtërore

Thirrja: takim i Misterit të Zotit me misterin e njeriut

Nga Dom Gjovalin Simoni Aspekte teologjike dhe shpirtërore. Autenticiteti dhe dëshmia e jetës. Historia e çdo thirrjeje Meshtarake ose e jetes së Kushtuar apo Martesore, është historia e pashprehshme e

Intervistë

Një Kishë e vjetër? – Intervista e fundit e Kardinal Martinit!

  Testamenti shpirtëror i Kardinal Martinit Atë Georg Sporschill, sivëllau jezuit i cili e intervistoi në “Bashkëbisedime mbrëmjesh në Jeruzalem”, dhe Federica Radice Fossati kanë takuar Kard. Martinin me 8

Jeta Shpirtërore

Zemra, vendi i luftës shpirtërore

Nga Enzo Bianchi Lum të pastrit në zemër, sepse do ta shohin Hyjin (Mt 5,8) Zoti t’ju japë syve të zemrës (tuaj) dritë që të mund të kuptoni shpresën e

  • 1
  • 2