Tag "feaured"

Sinodi

Më shumë mirëkuptim dhe solidaritet me situatat tragjike të shumë martesave

Intervistë me Imzot George Frendo O.P. / Imzot George Frendo O.P., Ipeshkëv Ndihmës i Tiranë-Durrësit, është ndër 270 pjesëmarrësit në Sinodin e Ipeshkëvinjëve që do të mbahet në Romë nga