Tag "featured"

Jeta Shpirtërore

Java e Shenjtë

  Në Javën e Shenjtë që ndodhet para nesh e vështrojmë Jezusin sesi hyn në një realitet të errët të vuajtjes dhe vdekjes. E tërë rrjedha e jetës së tij

Papa

JO INDIFERENCËS SË PËRBOTËSHME!

Mesazhi i Papës Françesku për Kreshme 2015 Të dashur vëllezër e motra, Kreshmët janë një kohë ripërtëritje për Kishën, për bashkësitë e për çdo besimtar. Por mbi të gjitha ama