Tag "featur"

Jeta Shoqërore

Në burgun e sigurisë së lartë të Burrelit, “JEZUSI ËSHTË PAS HEKURAVE”. Prifti katolik ju shkruan miqve të tij.

SHQIPËRI, MISIONI I SUÇ – BAZIT (Mat) JEZUSI ËSHTË PAS HEKURAVE. Në burgun e sigurisë së lartë të Burrelit.                                                                 Baz, e enjte 29 qershor 2017, festa e shën

Kisha në trevat shqiptare

HAPET EKSPOZITA E PUNIMEVE TË FËMIJËVE ME AFTËSI NDRYSHE

    Fëmijët me Aftësi Ndryshe tashmë janë kthyer në qendër të vëmendjes për Caritasin Dioqezan dhe për mbarë Dioqezën e Sapës, pse jo dhe më gjerë. Ato dita -ditës

Jubileu

MËSHIRA ËSHTË RRUGA QË BASHKON ZOTIN ME NJERIUN: Mbyllja e vitit të Mëshirës në Sapë

    Të shtunën e Krishtit Mbret, kleri dioqezan i Sapës dhe mbarë besimtarët e kësaj dioqeze u bashkuan në Kishën Katedrale Shën Tereza e Kalkutës, në Vau-Dejës, për të