Tag "familja"

Kisha në trevat shqiptare

Famullitari i ri i Shën Domenikut – Durrës!

Famullia e shën Domenikut në Durrës, e cila ka Kishën e saj kryesore në Lagjen 17 te ish Këneta e Durrësit, ditën e Djelë me datë 12 korrik 2015, në

Intervistë

Të hapen dyert e mëshirshme të Kishës për të divorcuarit

Interviste me Imzot George Frendo O.P., Ipeshkëv Ndihmës i Tiranë-Durrësit Imzot ju jeni i zgjedhur nga Ipeshkvijtë e Shqipërisë dhe i miratuar tashmë nga Ati i Shenjtë si anëtar i