Tag "Dom Gjergji"

Editorial

Që kremtimi i martirëve të mos jetë një shfaqje

GJERGJ META   / Shkodra dhe gjithë katolikët e Shqipërisë po përgatiten me shumë entuziazëm për kremtimin e Lumnimit të 38 martirëve tanë që “kaluan ngushticën e madhe dhe lanë

Editorial

Vrasja e Atë Hamel si simbol i luftës kundër qytetërimit të dashurisë*

GJERGJ META   / Vrasja e Atë Jaques Hamel ditën e djeshme në Francë, nga dy persona në emër të ISIS, ka brenda një vlerë simbolike të fuqishme. Terrorizmi po

Opinione

Veç një djall e di pse gjithë kjo urretje

GJERGJ META   / Se pse është arritur në këtë pikë veç një Zot e di ose më mirë të themi veç një djall e di. Se nuk kanë tjetër

Opinione

ISHA NË BURG DHE ERDHËT TE UNË

Nga Gjergj Meta Nuk ma mori mendja në fakt se një postim i imi në facebook rreth ngjarjes së trishtuar dhe mjaft të ndërlikuar të vrasjes së turisëtve çekë në