Konferenca Ipeshkëvore

Konferenca Ipeshkëvore

Letër për familjet – Konferenca Ipeshkvore e Shqipërisë

Hyrja Të dashur besimtarë, Kisha Katolike së fundmi ka jetuar dy sinode të mëdha ku kanë marrë pjesë ipeshkvij nga e gjithë bota, për të folur për thirrjen e familjes

Konferenca Ipeshkëvore

Konferenca Ipeshkvore e Shqipërisë: Komunikatë për shtyp

Peregrinus.al   / Në datat 8 dhe 9 nëntor 2016, Konferenca Ipeshkvore e Shqipërisë u mblodh në Asemblenë e saj të Zakonshme për të diskutuar rreth çështjeve të shumta që

Konferenca Ipeshkëvore

Pershendetja ne mbarimin e Meshes – me 5 nentor 2016

ANGELO MASSAFRA O.F.M.   / Eminencat shumë të Nderuara, Bashkëvëllezër në Episkopat, Imzot Romanus Mbena, i ngarkuar me Punët e Nunciaturës, Imzot Asti, i deleguari i Kishës Ortodokse Eprorë Gjeneralë

Magisterium

Leter qarkore e Konferencës Ipeshkvore për lumnimin e martirëve shqiptarë

LETËR QARKORE E KONFERENCËS IPESHKVORE E SHQIPËRISE DREJTUAR MESHTARËVE, RREGULLTARËVE DHE RREGULLTREVE DHE TË GJITHË BESIMTARËVE Fort të dashur, I jemi shumë mirënjohës Zotit i cili sivjet na ka mbushur

Konferenca Ipeshkëvore

Kisha në Shqipëri per sulmin terrorist në Francë: të forcojmë bashkëpunimin ndërfetar

PEREGRINUS.AL Ne një deklaratë për shtyp, Konferenca Ipeshkvore e Shqipërisë shpreh dënimin e saj për sulmin terrorist në Francë dhe bën thirrje për një bashëkpunim më të madh ndërfetar e

Magisterium

Kisha Katolike per Reformen ne drejtesi: te realizohet dhe te jete sa me e efektshme

Deklaratë për Reformën ne Drejtësi Konferenca Ipeshkvore e Shqipërisë, e mbledhur në Asamblenë e saj të zakonshme, në datat 10 -11 maj 2016, ndër të tjera ka diskutuar edhe për

Konferenca Ipeshkëvore

Kisha juristëve katolikë shqiptarë: Bëhuni shembull! Jo korrupsionit!

Peregrinus    / Ne diten e sotshme Konferenca Ipeshkvore e Shqiperise ka dale me nje deklarate per shtyp pas mbledhjes se Zakonshme te saj ne datat 10 dhe 11 nentor.

Konferenca Ipeshkëvore

Lufta ndaj krimit dhe dhunës fryt i punës së përbashkët

Deklarate e Kishes Katolike per krimin ne vend Ne, Ipeshkvijtë e Kishës Katolike në Shqipëri, ndjekim me kujdes dhe vëmendje zhvillimin e jetës së vendit tonë në përkim me natyrën