Libra

Libra

Aurel Plasari shkruan shqip dhe “shkencisht”

Nga Peregrinus.al Me kënaqësi mora sot pjesë në promovimin e librit të ri të Aurel Plasarit “Shqipëria dhe shqiptarët në Europën e Piut II” alias “Karta europiane e identitet shqiptar”. E

Libra

“Ushtrimet shpirtërore” të Injacit të Loyolës në shqip

Po paraqesim një nga kryeveprat e letërsisë shpirtërore botërore, Ushtrimet shpirtërore të shën Injacit të Loyolës, themeluesit të Jezuitëve. Një vepër e cila ka pasur një sukses të jashtëzakonshëm në

Libra

Tereza e Avilës dhe kështjella e saj e brendshme

Kështjella e Brendshme është një nga librat më të famshëm të Teologjisë mistike. Ajo është vepra më e madhërishme dhe më e arrirë e Terezës së Avilës dhe shpreh lulëzimin