Libra

Libra

Fuqia e besimit – reflektim psiko-shpirtëror mbi Psalmet 1-19

Marjan Uka  / Kulturës shqiptare, e në veçanti asaj të krishterë, po i shtohet edhe një vepër shumë me vlerë e meshtarit të zellshëm Don Anton Uka, me titull: “Fuqia

Libra

Promovimi i librit “In Memoriam”

Violeta Mirashi  / Nën kujdesin dhe nxitjen e Administratorit Dioqezan të Sapës, dom Simon Kullit dhe meshtarit dom Mark Shtjefnit, në një vjetorin e kalimit në amshim të Ipeshkvit të

Libra

Prezantimi i librit Ti më shqyrton e me njeh i Carlo Maria Martini

Don Anton Uka   / Libri “Ti më shqyrton dhe më njeh”, i përkthyer nga gjuha italiane në gjuhën shqipe, i Carlo Maria Martini-t, ish kardinal i dioqezës ambroziane të Milanos

Libra

Ti më shqyrton dhe më njeh – Liber i Kardinal Martinit ne shqip

Seminari Ndërdoqezan i Shkodrës parqet, me datë 22 shkurt 2017 në orën15.30, vëllimin “Ti më shqyrton dhe më njeh” të cardinal Carlo Maria Martinit. Ky libër është pjesë e kolanës

Libra

Parathënie e Papës në librin e viktimës së abuzimit

Bernard Caruana O.P.   / Nuk është nje dokument zyrtar papnor, por një vendim i jashtëzakonshëm i papë Françeskut i cili  nënshkruan një dëshmi të bujshme rreth fenomenit të pedofilisë

Libra

Nuk duam ta kufizojmë mëshirën, por të jemi dëshmi e gjallë e saj*

ANGELO MASSAFRA O.F.M.  / “Mëshira dhe mëkatarja” është njëri prej fryteve më të bukura të Vitit Jubilar të Mëshirës, që sapo u mbyll, një Letër Apostolike e Atit të Shenjtë

Libra

Hyji është Atë me zemër nëne – Liber reflektim i Dom Gjergj Metes

GEORGE FRENDO O.P.  / Do të kisha filluar këtë parathënie kështu: “Ky liber nuk është për të gjithë. Është vetëm për ata që dëshirojnë të njohin nga më afër personin

Libra

Secili çmendet sipas mënyrës së vet – romani i ri i Stefan Çapalikut

Romani “Secili çmendet simbas mënyrës së vet” i Stefan Çapalikut, i zhvillon ngjarjet përgjatë një periudhe njëzetvjeçare, në qytetin e Shkodrës. Dy gozhdët, që mbajnë të tërhequr litarin e ngjarjeve,

Libra

“Shpalime Teologjike” – Libri i ri i Don Robert Kolës

ROBERT KOLA   / Punimet e botuara here pas here në revistën Fjala Hyjnore, i kam përmbledhur në një botim të vetëm dhe i kam titulluar: “Shpalime teologjike.” Pa nxitjen

Editorial

Me gëzim dhe shpresë ia dorëzojmë këtë vepër krejt popullit shqiptar *

ANGELO MASSAFRA o.f.m.    –  Do të kisha dashur që vetë Autori, i ndieri Atë Leonardo Di Pinto, françeskan i Provincës së Shën Mikelit Kryengjëll të Fretërve Minorë të Puljes