Intervistë

Intervistë

Dialogu ndërfetar nis nga besimi në Zotin dhe jo nga politika – Interviste me Ate Mario Imperatorin SJ

Interviste – Peregrinus.al / Padre Mario para disa ditesh je nderuar me nje çmim nga Universiteti beder per promovimin e dialogut nderfetar. Eshte nje gje e rendesishme jo vetem per

Intervistë

Pse regjizori i filmit ‘Spotlight’ ka shpresa për Kishën Katolike

Intervistë me Tom McCarthy / Tom McCarthy është regjizori i filmit “Spotlight,” i cili është nominuar për Oskar që tregon për  gazetarët e Boston Globe që kanë punuar për të zbuluar

Intervistë

Pasuria është një tumor në jetën e njerëzve të Kishës

Intervistë me motër File Gështenja e Institutit të Motrave Engjëllore të shën Palit Motër Filja së bashku me motra të Kongregatave të tjera që veprojnë në Shqipëri, rregulltarë e rregulltare

Intervistë

Të kam thirrur me emër; ti më përket mua

Një intervistë me motër Majlinda Topallin e cila këto ditë ka bërë kushtet (betimin) për gjithë jetën, se do të jetë në shërbim të Hyjit dhe Kishës në Institutin e

Intervistë

Të hapen dyert e mëshirshme të Kishës për të divorcuarit

Interviste me Imzot George Frendo O.P., Ipeshkëv Ndihmës i Tiranë-Durrësit Imzot ju jeni i zgjedhur nga Ipeshkvijtë e Shqipërisë dhe i miratuar tashmë nga Ati i Shenjtë si anëtar i

Intervistë

Një Kishë e vjetër? – Intervista e fundit e Kardinal Martinit!

  Testamenti shpirtëror i Kardinal Martinit Atë Georg Sporschill, sivëllau jezuit i cili e intervistoi në “Bashkëbisedime mbrëmjesh në Jeruzalem”, dhe Federica Radice Fossati kanë takuar Kard. Martinin me 8

Intervistë

Don Zeno Daniele: më pak devotshmëri private…e më shumë fjalë e Hyjit

Kemi intervistuar don Zeno Daniele, misionar per shume vite ne Lushnje. Një intervistë e hapur, pa kamuflime e që i thotë gjërat drejtëpërdrejtë… Don Zeno sa vite keni në Shqipëri

Intervistë

Krijues është vetëm Zoti. Ne artistët jemi veçse moderatorë…

Intervistë me Stefan Çapalikun Dramaturg, shkrimtar, regjisor, Tefën e kam mik prej gati 12 vjetësh. Nuk janë shumë, por sigurisht mjaft për të çmuar te ai disa cilësi të një mendimtari