Fjala

Fjala

Meditime per kohen e ardhjes /3

BERNARD CARUANA O.P.   / Vigjiloni… rrini gati… vjen Biri i njeriut!  Ajo çka është e rëndësishme në dishepujt është orientimi i jetës, gadishmëria e brendshme ndaj vigjilancës, që i

Fjala

Meditime per kohën e ardhjes/2

BERNARD CARUANA O.P.   / Ngjarjet e mëdha dhe tronditëse që shpallin fundin jo vetëm hynë me forcë në përsëritjen monotone të jetës, por gërshetohen edhe me indin e të

Fjala

Ungjilli i Shën Mateut

BERNARD CARUANA O.P.   / Me kohen e Ardhjes, në Kishë fillon Viti i Ri. Këtë vit (VITI A) do të lexojmë Ungjillin e Mateut në veçanti gjatë të dielave.