Kisha në trevat shqiptare

Kisha në trevat shqiptare

Dom Simon Jubani, ambasadori i Perëndisë

Nga Lavdrim Lita Në korrik të vitit 1992 në revistën e njohur “National Geographic” botohej një reportazh i shkruar mjaft mirë dhe i pasqyruar me foto të paharrueshme për sytë

Kisha në trevat shqiptare

Mozaiku i vlerave: Nje veper nga Don Dominik Qerimi qe mund te hyj ne rekordet Guinnes…

Don Dominik Qerimi së bashku me 108 të rinj vullnetarë të Qendrës Edukativo-Sociale “Don Bosko”, në Gjilan, kanë realizuar një mozaik me përmasa gjigante, 15 metra të gjerë dhe 7