Jeta Shoqërore

Jeta Shoqërore

Zemër nane

Nje Tregim nga Andrea Skanjeti (1) Në Katedrale, Mesha e Madhe me predk mbaroi. Roza uli njënin gju në nderim dhe doli pothuejse e mbramja ndër shoqe. Tue i ra

Jeta Shoqërore

Cilët janë “Etërit e Evropës”?

  Për një pjesë të historiografisë dhe në përfytyrimin popullor ata janë “etërit e Europës”. Në realitet bëhet fjalë për personazhe politike që me realizëm dhe me bindje të thella