Jeta Shoqërore

Jeta Shoqërore

Në burgun e sigurisë së lartë të Burrelit, “JEZUSI ËSHTË PAS HEKURAVE”. Prifti katolik ju shkruan miqve të tij.

SHQIPËRI, MISIONI I SUÇ – BAZIT (Mat) JEZUSI ËSHTË PAS HEKURAVE. Në burgun e sigurisë së lartë të Burrelit.                                                                 Baz, e enjte 29 qershor 2017, festa e shën

Aktualitet

Deklarate e Komuniteteve fetare ne Shqiperi per situaten politike

  Deklarate Ne Komunitetet Fetare në Shqipëri, Komuniteti Mysliman, Kisha Orthodhokse Autoqefale, Kisha Katolike, Kryegjyshata Botërore e Bektashinjëve dhe Vëllazëria Ungjillore, në përputhje me natyrën e veprimtarisë tonë shpirtërore, ndiejmë

Jeta Shoqërore

Shqipëria, misioni “pa efekte speciale”

La Stampa i kushton një hapsire misionarit brescian ne dioqezen e Rreshenit (Mirdite) LUCIANO ZANARDINI SUÇ-BAZ Në misionin e Suç-Baz, përditshmëria, dhe mbi të gjitha informaliteti, bëhen rasti për të

Jeta Shoqërore

Teksti i rezolutës parlamentare që shfajëson martirët tanë

REZOLUTË  PËR DËNIMIN E KRIMEVE TË KOMUNIZMIT NDAJ KLERIT, SI DHE MIRËNJOHJEN E VEÇANTË PËR ROLIN DHE VEPRIMTARINË E KLERIKËVE NË MBROJTJEN E VLERAVE DEMOKRATIKE DHE TË DREJTAVE E LIRIVE

Jeta Shoqërore

Leo: turp për shtetin dhe për organizatat e aftësisë së kufizuar

STEFAN PALOKA   / Para thuajse një viti, gjatë një aktiviteti, më përloti rasti i një djali që, tashmë në moshë të rritur, kujtonte se si, në përpjekjet e tij

Jeta Shoqërore

Komunitetet fetare të krishtera: gjeni konsensusin për reformën!

Deklarate Komunitetet e Krishtera në Shqipëri, (Kisha Orthodhokse Autoqefale e Shqipërisë, Kisha Katolike në Shqipëri dhe Kisha Protestante e perfaqësuar nga Vëllazëria Ungjillore e Shqipërisë), jemi duke ndjekur me interes

Jeta Shoqërore

Djali mysliman qe dha jeten per shoqet e tija ne Bangladesh

Ky djali këtu quhet Faraaz Hossein, 21 vjeç dhe ishte mysliman. Natën e terrorit në Bangladesh gjendej me dy shoqe të tij në lokalin ku hynë teroristët. Kur është pyetur

Jeta Shoqërore

“TË VIZITOSH TË BURGOSURIT”. DЁSHMI NË RASTIN E DITËS SË TË RINJЁVE NЁ DIOQEZEN E RRËSHENIT MBI VEPRAT E MËSHIRËS.

    Të dashur të rinj, kjo dëshmi e cila më është kërkuar sot të bëj përpara jush nuk ka qenë e lehtë të pranohej nga unë. Por e pranova

Jeta Shoqërore

Requiem per nje President

Nga Gjergj Kola* Presidenti Klestil ndodhet përballë meje, mbulue me flamujt e kombit dhe landeve të ndryshme të Austrisë, e rreth e rrotull me kunora e tinguj organoje. Gjithçka kishte

Jeta Shoqërore

Imzot Raffaelo D’Ambrosio o.f.m. (1810-1899), 55 vjet misionar në Shqipëri.

Nga Kastriot Marku Para disa kohësh (saktësisht në vitin 2009 me rastin e 110 vjetorit të vdekjes dhe më pas në vitin 2010 me rastin e 200 vjetorit të lindjes)