Posts From sasel

Jeta Shpirtërore

Drejt Pashkës me Martirët e Lumë

Motrat Klarise – Shkoder  / “ Përqafo Krishtin e Varfër: ‘më i bùkuri ndër bijtë e njerzëve’ që  për shpëtimin tënd është bërë më i përbuzuri. Medito dhe sodit e dëshiro

Kisha në trevat shqiptare

Krerët fetarë të Elbasanit mbështesin Metropolitin e ri të Kishës Ortodokse

Komiteti i Bashkëpunimit Ndërfetar Elbasan, ndoqi me shqetësim, keqardhje e plot mëshirë, deklaratën e zotit Nikolla Marku bërë në media në datën 19 prill 2016 për faktin se gjuha e

Kisha në trevat shqiptare