Archive

Aktualitet

Një letër nga te rinjtë

Një letër e hapur nga të rinjtë e fshatit Domgjon në Famullinë e Fanit për popullsinë, Kryetarin e Bashkisë, Ipeshkvin e Rrëshenit, drejtoreshën e shkollës Domgjon dhe të drejtorit të