Mons Brown paraqet letrat kredenciale

Mons Brown paraqet letrat kredenciale

Sot me datë 9 maj 2017 Sh. T. Imzot Charles John Brown dorëzoi letrat kredenciale pranë Presidentit të Republikës Zotit Bujar Nishani. Takimi sipas Imzot Brown takimi ishte shumë i ngrohtë ndërmjet tij dhe Presidentit.

Mons Brown, sikurse e tha edhe te djelen në mbërritjen e tij, ndjehet shumë entuziast për misionin e tij të ri. Që sot ai është zyrtarisht përfaqësues pranë shtetit shqiptar i Selisë së Shenjtë.

Përvoja e tij pranë Kongregatës për Doktrinënne Fesë më parë e si Nunc Apostolik në Irlandë deri para pak muajsh do të jetë një prani cilësore qoftë pranë Kishës shqiptare e qoftë pranë shtetit shqiptar.

Previous Imzot Charles John Brown, Nunci Apostolik mbërrin në Shqipëri
Next Unë jam udha e vërteta dhe jeta

Sugjerime