Archive

Opinione

Etapa post-martire

Don Giovanni Kemal Kokona  / 5 nëntori i kaluar shënoi një kremtim që ishte në të njëjtën kohë mbyllës dhe hapës. Mbyllës për arsye të kulmimit të një proçesi që

Fjala

Kundërshtoni djallit!

Dritan Ndoci   / E DIELA I E KREZHMEVE Zan 2, 7-9; 3, 1-7; Ps 51 (50); Rom 5, 12-19; Mt 4, 1-11 Falë një tradite shumë të lashtë në