Archive

Fjala

Unë jam ringjallja dhe jeta

Dritan Ndoci / E DIELA V E KREZHMEVE Ez 37, 112-14; Ps 130 (129); Rom 8, 8-11; Gjn 11, 1-45 Para disa vitesh më qe kërkuar të mbaja një takim

Aktualitet

Ditar i Asamblesë së 89-të Përgjithshme të CEEC (Komisioni Evropian i Edukimit Katolik)

Moter Teuta Buka  / Prej shumë vitesh Komisioni ynë i edukimit katolik i drejtuar nga Imzot Massafra, President i Konferencës Ipeshkvnore të Shqipërisë ka marrë pjesë në Asambletë e Komisionit

Aktualitet

Dhënia e shërbesës së akolitatit seminaristit Zef Marku

Violeta Marashi   / Të dielen e katërt të Kreshmeve, datë 26 mars 2017, gjate Meshës së Kremtuar në Katedralen Nënë Tereza në Vau – Dejes, seminaristi Zef Marku iu

Aktualitet

Motër Maria Kaleta nderohet me Titullin “Kryqi i Lartë për Kishën e Papën”

Violeta Marashi  / Me kërkesën e Kuries Dioqezane të Sapës, Ati i Shenjtë Francesku është i denjuar t’i dhurojë Motër Maria Kaletes  P.F.SS. (stigmatine), Dekoraten e Kryqit të Lartë për

Fjala

Erdha në këtë botë të bëj gjyq

Dritan Ndoci    / E DIELA IV E KREZHMEVE 1Sam 16, 1.4.6-7.10-13; Ps 23 (22); Ef 5, 8-14; Gjn 9, 1-41 E pastaj në jetë, të vjen momenti kur të

Aktualitet

Njih vetveten – te rinjte e dioqezes Tirane-Durres

Klevis Paloka  / Me datën 18 mars 2017 në oratorin ” Don Bosko”, Tiranë është mbajtur takimi i dytë për formimin e të rinjëve për Arqidioqezën Tiranë-Durrës, ku të pranishëm

Fjala

Gruaja e la enën dhe shkoi në qytet

Dritan Ndoci  / E DIELA III E KREZHMEVE Dal 17, 3-7; Ps 95 (94); Rom 5, 1-2.5-8; Gjn 4, 5-42 Në Shkrimin Shenjt të sotëm, tema e ujit dhe ajo

Kisha në trevat shqiptare

Viti i mbrapshtë ’67 – Një event në Arkidioqezën e Tiranë-Durrësit

Peregrinus.al  / Eventi ishte shpallur me kohë dhe në të vërtetë kishte një lloj pritjeje nga ana e njerëzve që gjithsesi nuk u zhgënjye, qoftë për materialin e paraqitur e

Kisha në trevat shqiptare

Për një globalizim me fytyrë njerëzorë – Homazh ndaj Papa Palit VI

Peregrinus.al / Me rastin e 50 vjetorit të letrës Populorum Progressio të Papës Pali VI në seminarin Redemptoris Mater në Lezhë do të zhvillohet një takim rreth kësaj letre të