Chiara dhe Familja – Takim per t’i dhene shprese familjes

Chiara dhe Familja – Takim per t’i dhene shprese familjes

Peregrinus.al  /

Fokolarinët e pranishëm në Dioqzën e Tiranës janë ta angazhuar prej vitesh në baritoren e Fmiljes në këtë Dioqezë. Edhe në përshpirtërinë e themelueses së tyre Chiara Lubich, familja ka pasur një vend të rëndësishëm. Këtë vit, pikërisht me  14 mars 2017, në ditën e verës, Fokolarinët do të organizojnë një takim me tëmë: “Chiara dhe familja” në Universitetin Zoja e Këshillit të Mirë, nga ora 9.30-13.00. Ftesa për të marrë pjesë ështe  hapur për të gjithë ata që kanë dëshirë, në mënyrë të veçantë për familjet dhe të feujarit që përgatiten për të krijuar një familje. Qëllimi është që duke reflektuar së bashku t’u jepet mbështetje dhe shpresë familjeve të reja. Në takim do të jetë i pranishëm edhe Arqipeshkëvi i Tiranë-Durrësit Imzot Gjergj Frendo O.P.

Previous Ti më shqyrton dhe më njeh - Liber i Kardinal Martinit ne shqip
Next Kur plagosim njëri-tjerin dhe mjegullojmë fytyrën e Kishës

Sugjerime