Teksti i rezolutës parlamentare që shfajëson martirët tanë

REZOLUTË  PËR DËNIMIN E KRIMEVE TË KOMUNIZMIT NDAJ KLERIT, SI DHE MIRËNJOHJEN E VEÇANTË PËR ROLIN DHE VEPRIMTARINË E KLERIKËVE NË MBROJTJEN E VLERAVE DEMOKRATIKE DHE TË DREJTAVE E LIRIVE … Vazhdoni me leximin e Teksti i rezolutës parlamentare që shfajëson martirët tanë