Agjenda e Katekistit

Agjenda e Katekistit

agjenda-e-katekistitEdhe këtë vit Shtëpia e librit Katolik GENIZAH mes librave të saj, ka edhe Agjendën e Katekistit për vitin baritor 2016 – 2017. Është një fletore e ilustruar me Kalendarin liturgjik të vitit 2016-2017, libra, vendin për të mbajtur mungesat dhe disa lutje themelore që nevojiten në çdo moment.

Fletoren mund ta gjeni tek Shtëpia e librit Katolik Genizah në këtë adresë emaili: genizah@gesuiti.it ose duke telefonuar ne cel +355.69.4056139.
Shtëpia e Librit Katolik GENIZAH – Tiranë

Previous Leo: turp për shtetin dhe për organizatat e aftësisë së kufizuar
Next Drejtuar nje prifti të ri ... *

Sugjerime