Archive

I pakategorizuar

Dialog: takim me Universitetin Beder

Mark Pashkja   / Në kuadrin e marrëdhënieve të shkëlqyera që ekzistojnë mes Institutit tonë Filozofik- Teologjik Katolik në Shkodër dhe Fakultetit të Shkencave Islame të Universitetit Bedër të Tiranës,

Aktualitet

MBAHEN HOMAZHET PËR IMZOT LUCJAN AVGUSTININ, IPESHKËV I SAPËS

Violeta Marashi   / “Besimtarëve të tu, o Zot, jeta nuk u merret por u shndërrohet dhe, ndërsa u shkatërrohet kjo banesë tokësore, u çelet në qiell një banesë e

Aktualitet

Kush ishte Imzot Lucjan Avgustini?

Pas nje semundje te rende dhe te shpejte kaloi ne amshim Imzot Lucjan Avgustini, Ipeshkev i Sapes. Po kush ishte Imzot Avgustini? Lucjan Avgustini, lindi  me 23 gusht të vitit

Konferenca Ipeshkëvore

Kisha Katolike per Reformen ne drejtesi: te realizohet dhe te jete sa me e efektshme

Deklaratë për Reformën ne Drejtësi Konferenca Ipeshkvore e Shqipërisë, e mbledhur në Asamblenë e saj të zakonshme, në datat 10 -11 maj 2016, ndër të tjera ka diskutuar edhe për