Archive

Kisha në trevat shqiptare

MBYLLJA E VITI TE JETES SE KUSHTUAR

Pas një viti lutje, përkushtimi, iniciativash të ndryshme, mbyllet viti i jetës së kushtuar të shpallur nga Papa Françesku, i cili filloj me 30 nëntor 2014. Ky vit i dedikuar

Në Dialog

FITO MBI INDIFERENCËN DHE ARRIJE PAQEN: Prezantimi i Mesazhit të Papë Françeskut për Ditën e 49-të Botërore të Paqes Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” – Tiranë

  Bernard Caruana O.P/ Dua t’ju rrëfej fillimisht dy frika që më kanë përcjellur kur më është propozuar të marr pjesë në këtë konferencë të sotme. Për paqen është folur

Kisha në trevat shqiptare

Përmbytjet: Të varfërit ndihmojnë të varfërit.

PEREGRINUS/ Reshjet e shumta të shiut që përmbyten shumë zona të Shqipërisë, ku ndër më të prekurat ishte Sukthi, kanë lënë shumë banorë në mëshirë të fatit. Në shumë shtëpi