Archive

Kisha në trevat shqiptare

MËSHIRA NDAJ VETVETES

Sot në Seminarin e Shkodrës Arkidioqeza e Shkodër-Pultit mbajti takimin e rradhës të klerit dhe rregulltarëve para kremtimit të Krishtlindjes. Tema e ditës ishte “Mëshira ndaj vetvetes”, një ligjëratë e

Opinione

NJE MESI PER NE: Një Krishtlindje tjetër, një mundësi tjetër!

AGUSTIN BARDHI/ Shumë familje kanë vendosur  një pemë të zbukuruar në shtëpi dhe drita shumëngjyrëshe për të treguar se diçka ndryshe po ndodh, po feston, disa të shtyrë nga klima

Jubileu

HAPJA E VITIT JUBILAR TË MËSHIRËS NË DIOQEZËN E SAPËS

Në të  dielën e tretë të Kohës së Ardhjes, që përkon edhe me kremtimin e Ditës së Caritasit, ashtu si në mbarë botën, edhe Dioqeza e Sapës hapi vitin jubilar

Jubileu

JUBILEU I MESHIRES – LEZHE

Edhe në Dioqezën e Lezhës ipeshkëvi dioqezan Imzot Ottavio Vitale bashkë me klerin dhe besimtarët e diqoezës hapën Derën e shenjtë të Jubileut me datë 13 dhjetor. Më poshtë gjeni

Kisha në trevat shqiptare

DARKA E BAMIRËSISË – SAPE

VIOLETA MARASHI    / Në kuadër të kremtimit të ditës së Caritasit, (13.12.2015) tashmë sipas traditës, Caritas Sapa organizoi edhe këtë vit Darkën e Bamirësisë me pjesëmarrjen e biznesmenëve të

Jubileu

JUBILEU I MËSHIRËS – RRESHEN

Po ashtu Jubileu i Mëshirës është inauguruar me hapjen e Portës së shenjtë edhe në Diqoezën e Rrëshenit nga Ipeshkëvi i kësaj dioqeze Imzot Cristoforo Palmieri. Procesioni ka filluar nga

Jubileu

JUBILEU I MËSHIRËS – TIRANE

JUBILEU I MËSHIRËS është inauguruar edhe në Dioqezën e Tiranë – Durrësit. Me datë 13 është inauguruar në meshën e orën 11.00 në Katedralen e shën Palit ku kanë marrë

Jubileu

JUBILEU I MËSHIRËS – SHKODER

Dera e shenjtë është hapur në Diqoezën e Shkodrës me datë 13 dhjetor nga Arqipeshkëvi i kësaj Dioqeze Imzot Angelo Massafra, në praninë e shumë besimtarëve dhe meshtarëve të kësaj

Kisha në trevat shqiptare

Panairi i personave me aftësi të kufizuar

VIOLETA MARASHI    / Në kuadër të aktiviteteve të Kohës së Ardhjes, Caritasi Dioqezan Sapa në Vau-Dejës nëpërmjet Qendrës së Këshillimit dhe Kujdesit Ditor, organizoi panairin me punime artistike dhe

Kisha në trevat shqiptare

Mons. George Frendo, Administrator i selise vakante

Dje me datë 11 dhjetor 2015 u mblodh Këshilli i Konsultorëve i Arkidioqezës Tiranë – Durrës dhe zgjodhi Administratorin Dioqezan të Selisë Vakante të Diqoezës pas kalimit në amshim të