Në fillim të vitit të ri

Në fillim të vitit të ri

 

Në fillim të një viti të ri, spontanisht më bie ndër mend viti i kaluar. Në mendime i kthehem kohës që ka kaluar – i vështroj skenat e gëzimit dhe pikëllimit, momentet e mbushura me monotoni, por edhe ato ngjarje entuziaste dhe mallëngjyese. Ku ka qenë dashuria në jetën time këtë vit?

Çka po më lë viti i kaluar?

A kam hyrë në vitin e ri me ndërgjegje të qetë dhe të pastër?

Ku ka qenë Zoti në të gjitha përvojat e mia personale që tani po më bien ndër mend?

A e kam njohur Atë – Praninë e Dashurisë – në kohën e duhur?

Bekimi i Zotit më shoqëroftë edhe në vitin 2015.

Previous Krishtlindja 2014 dhe varferia ne Shqiperi!
Next Njeriu priret nga dhuna

Sugjerime