Në mbështetje të Lëvizjes Euromaiden në Ukrainë

Në mbështetje të Lëvizjes Euromaiden në Ukrainë

Kardinali i New York-ut, Timothy Dolan në një deklaratë për shtyp në ëebsite-in e tij zyrtar del në mbrojtje dhe mbështet kauzën e Lëvizjes ukrainase Euromaiden e cila në këto ditë po bën protesta në Ukrainë.

“Ne katolikët e Shteteve të Bashkuara nuk mund të tolerojmë vuajtjen e ukrainasve të guximshëm që megjithë “burgosjen, zjarrin e shpatën” i qëndruan besnikë në të kaluarën bindjeve të tyre fetare”, thuhet në deklaratën e Karidnalit Dolan. Tekstin e plotë e gjeni në:

http://cardinaldolan.org/index.php/supporting-the-euro-maiden-movement-in-ukraine/

Previous Mozaiku i vlerave!
Next Me Jezusin, një dritë e re dhe një jetë e rritur

Sugjerime