Meshtarë të pakuptuar, por besnikë ndaj Kishës

Gjergj Meta  / Dy meshtarë të guximshëm këto ditë do të jenë në fokusin e mediave, pasi vetë Papa Françesku

Opinione Ç’kuptim ka për të krishterin festa?

Dritan Ndoci / Në këto pothuajse dhjetë vite si meshtar,

Editorial Komunikimi – nevojë e domosdoshme

Don Anton Uka  / 31 Pastaj doli prapë nga krahina

Editorial Katër vjet në timonin e Kishës katolike!

Gjergj Meta  / E thotë fort qartë dhe urtisht Kardinali

 
 

Pse regjizori i filmit ‘Spotlight’ ka shpresa për Kishën Katolike

Intervistë me Tom McCarthy / Tom McCarthy është regjizori i filmit “Spotlight,” i cili është nominuar për Oskar që tregon për  gazetarët e Boston Globe që kanë punuar për të zbuluar

Familja e Shenjtë e Nazaretit, ikona e parisë së Zotit*

Mario Impteratori S.J.   / Në Traditën e krishterë katolike, deri në kohën e Gjon Palit II,  janë vlerësuar liturgjikisht vetëm familjet e martirëve apo ato pak familje mbretërish. Vetëm

Familja dhe roli i gruas në të – Një këndvështrim ortodoks

Thoma Çomeni*   / Sa herë që flitet për familjen, përfytyrimi, vëmendja dhe perceptimi shkojnë direkt në imazhin se cila konsiderohet  familje sot?! Perceptimi i sotëm është se familja si një

Prezantimi i librit Ti më shqyrton e me njeh  i Carlo Maria Martini

Libra Prezantimi i librit Ti më shqyrton e me njeh i Carlo Maria Martini

Ti më shqyrton dhe më njeh – Liber i Kardinal Martinit ne shqip

Libra Ti më shqyrton dhe më njeh – Liber i Kardinal Martinit ne shqip

Parathënie e Papës  në librin e viktimës së abuzimit

Libra Parathënie e Papës në librin e viktimës së abuzimit